Важливо! Замість винограду можна взяти грушу, вона чудово поєднується з усіма компонентами салату.

Отже, в глибоку невелику миску відправляємо м'який сир і сир (наприклад, Філадельфію).

Шніт цибулю потрібно сполоснути і обсушити. Нарізаємо його дрібно та відправляємо в миску. Перчим.

Важливо! Замість шнит цибулі допустимо взяти молоду зелену цибулю. Також за бажанням можна використовувати кріп або кілька листочків базиліка.

Все ретельно перемішуємо до однорідної маси.

Листочки корна ретельно промийте і обсушіть паперовими серветками, щоб прибрати надлишки води. Викладіть на широку велику тарілку листя рівним шаром.

Болгарський перець промийте і видаліть насіння разом із серцевиною. Цибулю очистіть від лушпиння. Для салату краще взяти червону або білу цибулю. Ці два види мають м'який смак та чудово підходять для подібних страв. Перець і цибулю наріжте тонким пір'ям або півкільцями. Викладіть поверх кореня.

М'який сир наріжте пластинами завтовшки близько 3-5 мм. Кожен шматочок намажте сирною густою масою. Скористайтеся маленьким ножем чи чайною ложкою для зручності.

Викладіть шматочки камамбера на тарілку з корном.

Перед подачею можна накрити тарілку харчовою плівкою і відправити в холодильник на 15-30 хвилин, щоб охолодився салат.

Дозволить не кожен: в Україні кава почне різко дорожчати. Буде дві хвилі

Соковитіше не буває: рецепт грузинських ковбасок у цибульно-пивному соусі

Нові ціни на газ у березні: скільки доведеться платити. Постачальники назвали ціни