Російський підприємець, політик, опозиціонер, а також полковник ФСБ Росії у відставці Геннадій Гудков раптово заявив про те, що російський тиран Путін стає слабшим з кожним днем. Так, це може натякати не лише на перевороти у Росії.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «glavred», посилаючись на слова полковника ФСБ Росії у відставці.

Російський опозиціонер Геннадій Гудков упевнений у тому, що Путін наразі дуже слабкий. Він розуміє, що може статися, якщо він втратить Крим. Після цього повороти подій на території Росії можуть початися масові перевороти, а диктатура Путіна накриється мідним тазом.

"Владу зараз взяли в країні генерали. Щодо ось зараз Путіна, то зрозуміло, що він слабшає. Та він же не може керувати країною один. Ми приблизно розуміємо, оскільки генерали зараз мочать Пригожина, а Путін уже не може йому допомогти. Це помста за те приниження, в якому вони перебували багато місяців", - розповів російський підприємець.

Окрім цього, російський політик запевняє, що Путін відчайдушно шукає допомоги у ФСБ, яка серйозно конфліктує із російськими військовими.

"ФСБшники керували військовими діями, тобто політичні рішення приймалися саме ними... Путін слабкість відчув, що їм уже починають керувати, відчув себе певною мірою маріонеткою. Він почав такі реверанси та поклони роздавати ФСБ, може підтримають його", - продовжив Гудков.

Читайте також:

П'ять поразок Путіна: Куліба розповів, як Україна «обробила» кремлівського діда

Намагається задовольнити Путіна: експерти розповіли, для чого Лукашенко літав до Китаю

Два тижні до початку кінця: астролог розповів, який весняний сюрприз готують ЗСУ для Путіна