Знаменитий сейсмолог із Нідерландів Френк Хугербітс, який передбачив жахливі землетруси в Туреччині та Сирії, приголомшив своїм новим прогнозом. За його словами, на територію Росії може обрушитися неймовірний землетрус, який буде набагато сильнішим за турецький.

Відповідну інформацію розмістили на порталі "УНІАН", посилаючись на прогнози експерта.

Сейсмолог з Нідерландів Френк Хугербітс попередив про те, що вже найближчим часом, навіть днями, в Росії буде катастрофічний землетрус, який буде набагато сильнішим, ніж у Туреччині та Сирії.

Є YouTube-канал під назвою Solar System Geometry Survey (SSGEOS), де виступив Френк Хугербітс. Саме під час свого виступу він сказав, що вже у першій половині березня в Росії очікується «магземлетрус» силою 8.5 і навіть більше.

"Набагато більш виражені коливання знову відзначили західну частину Тихого океану. Від Камчатки, Курильських островів та Японії на півночі, через Філіппіни, а також через Сулавесі, Хальмахеру і, можливо, навіть через море Банда, Індонезія. березня може статися щось значне", – попередив фахівець.

Якщо згадати те горе, яке сталося в Туреччині та Сирії, то навіть важко уявити, якою буде сила землетрусу магнітудою 8.5 або вище. Після таких прогнозів росіянам явно має бути страшно.

Читайте також:

Готуємося до потужного землетрусу: названо місто, де обваляться будинки

Це знамення: У Криму стався сильний землетрус. Перші подробиці

Росія здригнулася від серйозного землетрусу: перші подробиці