Мешканцям України повідомили про чергові зміни у популярному додатку «Дія». Так, з'явилися нові унікальні функції, які дають змогу зареєструвати свій шлюб у режимі онлайн.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «obozrevatel»

Як відомо, 21 століття – століття технологій та Україна також не стоїть на місці. Після того, як українська програма «Дія» захопила практично весь світ, у ній з'явилася маса нових функцій, і остання з них – реєстрація шлюбу через портал.

Для того, щоб зареєструвати свій шлюб онлайн знадобиться зробити всього кілька кліків у самому додатку. Важливо відзначити, що наразі ходити до Державного реєстру актів громадянського стану громадян не обов'язково.

У прес-службі Міністерства цифрової трансформації заявили, що реєстрацію шлюбу у «Дії» можна проходити з 27 лютого. Щоб це зробити необхідно пройти кілька простих дій у самому додатку: авторизуватися в «Дії» та перейти до розділу «Сім'я», вибрати послугу «Заява про шлюб», заповнити заяву, вибрати місце та час реєстрації, сплатити адміністративний збір та зробити електронний підпис у заяві. Також важливо, щоб ваш партнер також авторизувався в «Дії», перейшов на заяву через пошту та також поставив свій електронний підпис.

Також у міністерстві наголосили, що вартість цієї послуги може стояти від 0.85 до 1 649,85 гривень.

Читайте також:

Смачно і дуже незвичайно: рецепт пельменів із сиром та сметаною. Готуються на сковорідці

Не стало одразу трьох українських студентів: автобус занесло і він перекинувся. Фото хлопців

Вас дурять: що робити, якщо ціна в чеку відрізняється від ціни на товарі