важливо!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Якщо ці ласощі готуються для дітей, то сир краще використовувати натуральний сільський, з високим відсотком жирності.
- Для тих, хто слідкує за своєю фігурою, можна взяти знежирений продукт.
- Замість цукру зовсім не доречним буде мед або цукрозамінник.
- Банани краще використовувати добре стиглі, щоб вони дали більше солодощі десерту.
Банани помийте, очистіть, наріжте невеликими шматочками та відправте в чашу блендера.
Подрібніть банани до пюре, якщо не виходить, і банан залишається шматочками, потрібно додати трохи кип'яченої холодної води і знову включити блендер на пару хвилин.
Додайте до банану сир і сметану. Якщо сир надто сухий або зернистий, то краще заздалегідь протерти його через сито. Сметану можна використовувати будь-якої жирності. Для покращення смаку можна покласти щіпку ваніліну.
Блендер збийте всі інгредієнти до отримання однорідної по консистенції маси.
За смаком додайте цукор, мед або будь-який інший підсолоджувач. Ще раз перемішайте усі інгредієнти блендером. Сирна маса повинна стати трохи пишною та повітряною при збиванні.
Читайте також:
Вона це вам пригадає: що не люблять орхідеї і як вони вам можуть помститися
Росіянам таке тільки сниться: археологи знайшли найдавніший туалет, у якому можна було спускати воду
Батьківські поминальні суботи: що потрібно принести до церкви