важливо!

  • Якщо ці ласощі готуються для дітей, то сир краще використовувати натуральний сільський, з високим відсотком жирності.
  • Для тих, хто слідкує за своєю фігурою, можна взяти знежирений продукт.
  • Замість цукру зовсім не доречним буде мед або цукрозамінник.
  • Банани краще використовувати добре стиглі, щоб вони дали більше солодощі десерту.

Банани помийте, очистіть, наріжте невеликими шматочками та відправте в чашу блендера.

Подрібніть банани до пюре, якщо не виходить, і банан залишається шматочками, потрібно додати трохи кип'яченої холодної води і знову включити блендер на пару хвилин.

Додайте до банану сир і сметану. Якщо сир надто сухий або зернистий, то краще заздалегідь протерти його через сито. Сметану можна використовувати будь-якої жирності. Для покращення смаку можна покласти щіпку ваніліну.

Блендер збийте всі інгредієнти до отримання однорідної по консистенції маси.

За смаком додайте цукор, мед або будь-який інший підсолоджувач. Ще раз перемішайте усі інгредієнти блендером. Сирна маса повинна стати трохи пишною та повітряною при збиванні.

Читайте також:

Вона це вам пригадає: що не люблять орхідеї і як вони вам можуть помститися

Росіянам таке тільки сниться: археологи знайшли найдавніший туалет, у якому можна було спускати воду

Батьківські поминальні суботи: що потрібно принести до церкви