Зварити картоплю в мундирі - це така дрібниця, що говорити про це не слід. Складнощі виникають тільки з очищенням овочів - дуже липка шкірка.

Є один прийом, який дозволяє очистити картоплю в мундирі за лічені секунди. Ось із чого треба почати.

Помивши картоплю, перед тим як помістити її в каструлю варитися, постарайтеся зробити на бульбах поперечний надріз навколо осі. Бажано, щоб початок надрізу та його закінчення збіглися в одній точці.

Сміливо поміщаємо картоплю у воду і варимо стільки, скільки належить. За надріз не турбуємось – смакові якості не постраждають.

Буквально перед тим, як будете готові зняти зварену картоплю з плити, підготуйте відповідний розмір ємності з крижаною водою. У ній потрібно буде охолодити готові бульби.

Злити воду та швидко перекласти овочі охолоджуватися на 10-15 секунд.

Після цього залишиться дістати картоплину з води і просто потягнути за шкірку, що відшарувалася, з різних кінців бульби.

Таким нехитрим способом можна перечистити без особливих зусиль цілу гору картоплі в мундирі за лічені хвилини.

Читайте також:

Останній переломний момент: таролог розповіла, що чекає на Україну навесні. Перемога близька

Так тримати: російська ППО збила свою ракету. Подробиці удару

Відомий український футболіст мало не попрощався із життям: серце зупинялося тричі