У знаменитій та популярній мережі показали унікальний модифікований український автомобіль від ЗАЗ. Справа в тому, що раніше проводився проект пляжного кросовера «Таврія», який привернув чимало уваги у мережі, і не лише.

Відповідну публікацію та фотографії розмістили на сторінці «Vivienne Westwood Brand» у Facebook.

Потрібно повідомити про те, що в Запорізькій області випадково натрапили на неймовірно рідкісну Таврію, яка є «пляжною версією». Справа в тому, що цей рідкісний екземпляр був зроблений у стилі пікапа і він отримав деякі зміни в характеристиках та зовнішньому вигляді.

«Пляжна модифікація розроблена у 90-х НТЦ «ЗАЗавтотехніка» для Дніпропетровської фірми «Otis Tarda». Двигун стояв від ВАЗ-2108 допрацьований ЛСГА ВАЗ, підвіска також стояла від ВАЗ-2108 і була обладнана стабілізаторами поперечної стійкості. Колія коліс – 1370 мм, кліренс – 195 мм, шини – 195/65/R14», - подписана публикация в популярной социальной сети.

Варто зазначити, що цей екземпляр українського автомобіля вразив чимало автомобілістів. Так, люди не стали мовчати і тут же вирушили до розділу з коментарями, щоб залишити свої думки та відгуки.

«Нуу, от чому не робить такі, гаа?», «Пікап взяти і будку викинуть. Буде схоже», «Ого а чого вона раніше ніде не появлялася», «Круто))) я б і зараз від такої не відказався б))))», - залишають відгуки користувічі соціальної мережі.

Читайте також:

Схожа на космічний корабель: виглядав прототип Таврії, який так і не випустили.

Була схожа на катафалк: як виглядала рідкісна Таврія з "високим" кузовом. Фото

Досі виглядає стильно: як виглядав прототип української Таврії з 70-х років