Люди звикли носити в гаманці різні непотрібні предмети, окрім грошей. Проте всілякий мотлох, згідно з прогнозами езотериків, здатні притягнути невдачі та порушити фінансові потоки.

Докладніше про те, які предмети не слід носити у власному гаманці, читайте у нашому матеріалі.

Чеки та квитанції

Загалом чеки та квитанції слід зберігати в обов'язковому порядку, але в іншому місці, окремо від гаманця. Чеки та квитанції здатні блокувати фінансовий потік, оскільки зафіксували витрати.

Підроблені купюри

У жодному разі не можна зберігати підроблені банкноти чи сувенірні гроші. Замість них можна носити в гаманці справжню доларову купюру, яка здатна залучити грошовий потік.

Фотографії

Не можна носити в гаманці чужі фото, оскільки гроші швидко переймають енергетику іншої людини, а тому гроші можуть вибрати собі іншого "господаря".

Нотатки та ліки

Лікарські рецепти не повинні зберігатися в гаманці, тому що вони можуть пригнічувати грошовий потік. Подейкують, що всі гроші, які зберігаються в такому гаманці, підуть на лікування згідно із "запискою".

Неактивні кредитні картки та проїзні квитки

Карти, які вже "відслужили", можуть залучити невдачу і бідність. Прострочені кредитки здатні залучити непотрібний кредит, фінансовий борг. А ось прострочені проїзні можуть спровокувати штрафи, зокрема кредитні.

Читайте також: