Стало відомо, що 45-річний олімпійський чемпіон з танців на льоду Роман Костомаров у тяжкому стані у реанімації. За його життя в буквальному значенні слова борються лікарі щохвилини.

10 січня всі РосЗМІ облетіла інформація, що уславлений фігурист Роман Костомаров потрапив у реанімацію і зараз його стан оцінюється як украй тяжкий.

У лікарню імені Мухіна зірковий пацієнт із сильними болями у грудях потрапив ще вночі, проте вранці стан Романа погіршився і його підключили до апарату штучної вентиляції легень.

У 45-річного олімпійського чемпіона з танців на льоду діагностували лівосторонню пневмонію.

"Точний діагноз мені поки не відомий, я чекаю на дзвінок з лікарні" - підтвердила журналістам госпіталізацію чоловіка фігуристка Оксана Домніна.

До речі, нерадісні новини дуже засмутили й Тетяну Навку.

"Так, Роман потрапив у реанімацію, поки жодної інформації про це немає, про його стан невідомо", - поділилася вона із представниками преси.

За деякими даними, фігурист вакцинувався від ковіда у 2021 році.

На момент написання новини стало відомо, що стан фігуриста Романа Костомарова різко погіршився. Тепер він підключений одночасно і до ШВЛ, і апарату для насичення крові киснем (ЕКМО). У нього діагностовано прогресуючу пневмонію, системний запальний процес (сепсис) та інтоксикацію організму.

Роман Костомаров у парі з Тетяною Навкою ⁠став олімпійським чемпіоном у танцях на льоду 2006-го. Він дворазовий чемпіон світу, триразовий чемпіон Європи та триразовий чемпіон Росії.

До речі, лише цієї зими Костомаров провів близько 30 шоу в турі Іллі Авербуха Підмосков'ю виступаючи в одній з головних ролей у виставі "Чарівник з Країни Оз", а на початку січня Костомаров виступав у Лужниках.

Батько олімпійського чемпіона з фігурного катання Романа Костомарова, Сергій Костомаров, шокований подією.

"Сказали, його переводять до Комунарки. Напевно, ковід. У нас же якісь лікарі? Мені зателефонував молодший син, сказав, що десь у новинах написали, що його підключили до вентиляції легень. Це жах. Не розумію, де він міг захворіти. ", - сказав Костомаров в інтерв'ю журналістам.

Читайте також:

У Росії невдовзі розпочнуться бунти: аналітик дав прогноз щодо ліквідації Путіна

«Злочин проти Бога»: Папа Римський попередив Путіна про кару небесну за війну в Україні

«Зайчик моя»: Кіркоров публічно звернувся до Зеленського. «Підгоріло» у «ватника» знатно