До мережі потрапила інформація про молодого українського бійця із територіальної оборони. Стало відомо, що молодий Герой збив крилату ракету, яка летіла до Києва, стріляючи з кулемета.

Цю інформацію надали на порталі «Обозреватель»

Важливо повідомити, що 16 грудня Росія влаштувала черговий масований ракетний обстріл України. Зазначається, що за цей день путіністи випустили понад 70 ракет лише по столиці України. Завдяки гарній роботі ППО було збито 60 із них. Однак деякі ракети долетіли до своїх цілей і вкотре пошкодили критичну інфраструктуру України.

Наразі хотілося б відзначити молодого українського бійця, який є членом тероборони у Київській області. Завдяки своїй реакції він зумів вчасно зреагувати та збив крилату ракету ворога, стріляючи з кулемета. Так, українцеві знадобився лише автомат, щоб розправитися з ракетою ворога.

Крім цього, є відеоролик, в якому показали Героя, який збив ракету. Його колеги з тероборони наголосили, що молодий хлопець має чудову реакцію. Щодо самої ракети, то її уламки впали недалеко в полі від армійських позицій.

Читайте також:

ЗСУ йдуть до перемоги: названо напрям, визволення якого переламає «хребет» кремлівському фюреру

На зло колишній: екс-чоловік Ані Лорак, будучи громадянином Туреччини, залишився в Україні і підтримує ЗСУ

Труна не вистачить: ЗСУ отримають найпотужніші озброєння для атаки росіян. Що відомо

Горіли десятками: боєць ЗСУ розповів, що трапилося з "елітними" десантниками Путіна