У зв'язку з тим, що тиран Путін наказав будь-якими способами знищити критичну інфраструктуру України, Росія перетворилася на справжню країну-терористку. Буквально кожен РФ бомбардувати ракетами мирні українські міста, вбиваючи мирне населення та позбавляючи людей тепла та світла. У зв'язку з цими обставинами багато українців почали шукати альтернативне джерело живлення – електрогенератори.

Так, електрогенератори стали справжніми «друзями» для українців у такий непростий час. При постійних відключеннях від світла українці користуються генераторами, проте не слід забувати про те, що вони досить небезпечні.

Окрім цього, генератори видають нестабільну напругу, що говорить про те, що чутлива техніка може від цього постраждати. Можливі навіть такі випадки, що через нестабільність можуть згоріти технічні прилади.

Через це українців вирішили попередити та назвали прилади, які можуть згоріти під час використання альтернативного джерела живлення, сюди належать: опалювальні котли, комп'ютери, медичне обладнання, холодильники, аудіо- та відеотехніка. Ці прилади бажано не підключати безпосередньо до бензинового або дизельного генератора, а використовувати спеціальні подовжувачі.

Також для використання в будинку можуть підійти інверторні генератори, які рівномірно видають струм і забезпечують справну роботу всієї техніки в будинку. Проте варто попередити, що вони дуже дорогі.

Читайте також:

Не включають світло: куди скаржитися, якщо у вашому будинку постійно відключають електрику

Молилася за Україну: Світлана Лобода відвідала Єрусалим та відправила "послання" Богу

Залишилось трошки: українцям розповіли, коли перестануть раптово вимикати світло