До мережі потрапила інформація про те, що після масштабного удару по путінських окупантах ті почали тікати з казарм і ховатися в селах під Мелітополем. Так, рашисти бояться селитися у великих будинках і шукають для цього приватні будинки українців.

Цю публікацію розмістили на порталі «УНІАН»

Місцеве видання "РІА-Мелітополь" повідомляє, що після вдалого удару ЗСУ по казармах окупантів у Мелітополі ті розбіглися в різні боки. Це говорить про те, що вороги чудово розуміють, що на них чекає вже в найближчому майбутньому.

Також повідомляється, що місцеві жителі вже чудово знають, що окупанти бояться селитися у великих будинках, бо розуміють, чим це їм загрожує. Натомість путінські окупанти почали шукати дачі під селищем.

"Так, придатні для житла будинки росіяни обчислюють по диму з труби і потім селяться в них. А ті, що гірші та сараї рубають на дрова. Місцевим мешканцям окупанти зізналися, що командир не забезпечує їх ні дровами, ні продуктами", – повідомляє місцеве видання.

Окрім цього, голодні путінські окупанти зізналися місцевим жителям, що їх зовсім не годують. Через це вороги крадуть закрутки та інші продукти, які готували для себе українці.

У Запорізькій області продовжує працювати ЗСУ, а путінські окупанти щодня сотнями гинуть на території України.

Читайте також:

На зло колишній: екс-чоловік Ані Лорак, будучи громадянином Туреччини, залишився в Україні і підтримує ЗСУ

Труна не вистачить: ЗСУ отримають найпотужніші озброєння для атаки росіян. Що відомо

Кремль горітиме: ЗСУ розгромили штаб російських найманців "Вагнер"