У мережі з'явилася інформація про те, що після зустрічі лідерів G7 вони вирішили звернутися до Путіна із заявою. Так, лідери G7 вимагали російського тирана негайно припинити криваву війну на території України.

Відповідну новину надали на порталі «Главред»

Як відомо, буквально нещодавно відбулася зустріч лідерів G7. Після цього саміту стало зрозумілим, що обговорювалася війна на території України. Володимир Зеленський заявив, що було ухвалено рішення притягнення Путіна до відповідальності за жахливу війну, яку він розв'язав.

Зазначається, що всі звірства та ті військові злочини, які були зроблені в Україні, не можуть виявитися безкарними. Лідери G7 сказали, що Путін і всі інші, хто причетний до всіх жахів в Україні, відповідають згідно з міжнародним правом.

Крім цього, йшлося і про ядерний шантаж, який, на думку лідерів G7, є неприйнятним. Також вони зазначили, що країна-терористка Росія має заплатити Україні за пошкоджену та зруйновану критичну інфраструктуру.

"Агресивна війна Росії має закінчитися. На сьогоднішній день ми не бачили доказів того, що Росія віддана стійким мирним зусиллям. Росія може припинити цю війну негайно, припинивши свої атаки проти України та повністю і беззастережно виводячи свої війська з території України", - заявили в повідомленні.

Читайте також:

Кінець Путіну: росіяни вже прямо запитують, що сталося з армією

Справи дуже погані: росіянам роздають молитви за Путіна. Скоро буде похорон