День ангела (іменини) 8 грудня святкують: Олександр, Андрій, Василь, Віктор, Григорій, Іван, Іларіон, Кузьма, Микола, Павло, Петро, Семен, Ярослав.

Олександр. У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети.

Андрій. В основі імені лежить грецьке слово "андрос", що означає "чоловік". В Англії поширене у формі Ендрю, в Німеччині - Андреас, у Франції - Андре. Андрії, народжені взимку, більше тяжіють до області мистецтв. Серед Андріїв часто зустрічаються режисери, актори, співаки, художники. Андрій, як правило, високої про себе думки, егоїстичний і вимагає до себе підвищеної уваги.

Василь. Ім'я має грецьке коріння і означає "царський", "царствений". В Англії поширена форма Безіл, у Франції - Базиль. Василь — людина обов'язку. Він сумлінно ставиться до своїх обов'язків і володіє хорошими професійними якостями. Василю подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одне з небагатьох негативних якостей Василя — це пристрасть до спиртного.

Віктор означає "переможець". Віктор - борець за справедливість. Дізнавшись про непристойну вчинок рідних або близьких, буде довго волати до їх совісті і розсудливості. Для шлюбу Віктор володіє такими необхідними якостями, як терпіння, грунтовність, неквапливість, здатність займатися копіткою і монотонною працею. Він здатний виконати вдома будь-яку роботу - від лагодження крана до миття посуду.

Григорій. Ім'я походить від давньогрецького слова "григорео" і означає "безсонний", "не спить" . В Англії поширена форма Грегорі, у Франції – Грегуар. Григорій може освоїти будь-яку професію. Може стати водієм, інженером, фотографом. Йому не подобається, коли намагаються ним командувати. Григорій - завзятий уболівальник. Відвідує всі поспіль футбольні і хокейні матчі.

Іван. Це ім'я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження і означає "Яхве (Бог) змилувався, помилував", "Благодать Божа". У різних народів це ім'я вимовляється по-різному: Жан, Джон, Ян, Ганс, Джованні, Юхан, Хуан, Янніс. Жінці, що вирішила зв'язати свою долю з Іваном, треба пам'ятати, що її буде чекати відчайдушне життя. Будинок завжди буде відкритий, низка гостей ніколи не буде перериватися.

Іларіон володіє неабиякими якостями: почуттям гумору, чесністю, комунікабельністю. Люди люблять його за вміння вислухати, дати пораду, підтримати. Вони інтроверти: занурені у себе і не люблять ділитися своїми думками ні з ким. Не досягають великих висот через боязкості характеру.

Климент - давньоєврейське ім'я, яке означає "шановний", "лагідний", "м'який". Клименты — добрі, скромні й поступливі люди, але при цьому вперті й наполегливі. З ними важко спілкуватися. У сімейному житті їм доводиться нелегко. Людям не довіряють, хоча виду не подають. Ретельно обмірковують свої дії. Вранці ледве піднімаються на роботу, але вони обов'язкові і ніколи не спізнюються.

Кузьма. Ім'я походить від грецького імені Косма і означає "світ", "порядок". Енергетика цього імені передбачає беззлобие, добродушність і життєрадісність, і якщо питання хворобливого самолюбства будуть успішно вирішені, то цілком можна очікувати, що життя Кузьми складеться вдало.

Николай. Имя происходит от древнегреческого имени Николаос и означает "победитель народов". Во Франции - Никола, Кола, в Венгрии - Миклош, в Германии - Клаус, в Скандинавии - Нильс. Николай способен овладеть любой профессией, будет хорошо зарабатывать. В коллективе прост в общении, дружелюбен. На должности руководителя в Николае могут проявиться черты, характеризующие его как жестокого и даже деспотичного человека.

Павло. Ім'я походить від латинського слова "паулюс", що означає "маленький". Павло завжди скористається можливістю заробити додаткові гроші, але тільки якщо це не зажадає від нього порушення розміреного укладу життя. У характері Павла немає нічого занадто яскравого і видатного, і стосунки з жінкою у нього, як правило, рівні і теплі.

Петро. Ім'я походить від давньогрецького слова "петра", що означає "скеля", "кам'яна брила". На Заході відомо у формах П'єр, Пітер, Пітер, Педро, Перг, Пекка. У своїй спеціальності бореться за лідерство, і тому дуже ретельно ставиться до своєї професійної підготовки. У Петра є схильність до аналізу і систематизації, тому він може стати слідчим, математиком, інженером.

Семен - форма давнеиудейского ім'я Симеон (Шимон), що означає "слухати", "почутий Богом". Чоловікам, що носять це ім'я, рекомендується ставитися до себе з деякою часткою гумору - саме такий підхід дозволить йому уникнути в житті багатьох проблем. Самолюбство, як одна з особливостей характеру Насіння, може в значній мірі визначати його життєвий шлях.

Ярослав – слов'янське ім'я, що означає "сильний", "славний". Ярослав - відважна людина, життєві негаразди зустрічає спокійно, не дозволяючи їм зламати себе. Зовні привітний і співчутливий, насправді він - досить егоїстичний. Ярослав добре знає, що йому потрібно в житті, уміє знайти вихід зі складної ситуації, діючи швидко і точно.

Читайте також:

Український військовий льотчик назвав області, які ЗСУ можуть звільнити до Нового року

Відразу два фонду в Польщі зупинили виплати українцям. Що потрібно знати

Відключення газу: українцям розповіли, чи можливо це і чи варто хвилюватися