У мережі з'явилася важлива інформація, яка цікавить буквально кожного мешканця нашої країни. Стало відомо, що керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов дав інтерв'ю і повідомив, що у Росії залишилося ракет для масованих ударів по нашій країні.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «ТСН»

За словами Кирила Буданова, у Росії залишилося ракет лише на кілька масованих ударів. РФ на даний момент виробляє дуже мала кількість ракет, що говорить про те, що їх у них залишилося не так вже й багато.

"Запаси високоточного озброєння РФ вже підходять до завершення. Вони вже давно вийшли у критичний стан. Однак, як ми бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля. Що, в принципі, дуже погано для самої Російської Федерації", - сказав він. керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Також він сказав про те, що Росія може бити ракетами по території України доти, доки у неї зовсім не залишиться ракет, що говорить про те, що Путін готовий йти до останнього.

"Реально у них залишилося ще на кілька масштабних атак, і вони вийдуть на повний нуль. Чи готові вони вийти на повний нуль - ми бачимо, вони впевнено до цього йдуть. Виробництво нових досить обмежене і виробляється лише кілька типів високоточного ракетного озброєння", - продовжив Кирило Буданов.

Читайте також:

"Чорний ящик". Буданов розповів про секретну зброю ЗСУ, яка знищує окупантів

Настає вирішальний етап війни: Буданов приголомшив заявою. Рахунок пішов на дні