У мережі з'явилася інформація про те, що самопроголошений президент Білорусі Лукашенко має намір зустрітися з російським тираном Путіним. У зв'язку з цим з'явилося чимало здогадів і чуток про що можуть говорити диктатори.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «УНІАН»

Насамперед слід нагадати про те, що буквально днями помер глава МЗС Володимир Макей, якого вважали приймачем диктатора Лукашенка. Після цієї події глава Білорусі заявив про те, що він вирушить на зустріч із Путіним. Також він сказав, що між Мінськом і Москвою виникли проблеми, які потрібно в терміновому порядку обговорити.

"Є певні гальмування, на жаль, бюрократичні. Ми про це поговоримо, це стосується загалом нашої співпраці з Росією. Найближчим часом зустрінемось із президентом Росії. Також обговоримо ці питання", – сказав диктатор Лукашенко.

Крім цього, у російських ЗМІ стверджують, що Лукашенко приділив особливу увагу економічним проблемам, які нібито потрібно вирішувати з Кремлем.

«Це найголовніше для нас зараз. Вже цей рік показав, що ми впораємося. Просто трохи часу треба, але ми впораємось», - продовжив друг Путіна.

Проте сам Лукашенко не назвав конкретної дати, коли відбудеться його зустріч з російським тираном Путіним.

Читайте також:

Замах на Лукашенка: політологи впевнені, що Кремль задумав недобре щодо глави Білорусі

Підготовка до мобілізації. Лукашенко прогнувся під Путіна, рахунок пішов на дні

"Зовсім у "царя" дах виїхав": Лукашенко вибухнув погрозами та образами на адресу європейців