Раби воїнів ніколи не зможуть зрозуміти і не зможуть ніколи їх підкорити. А тому будь-яка спроба зі зломлення волі або впровадження своїх понять, принципів та світогляду приречена на поразку.

Те саме стосується війни Росії та України. Росіяни ніколи не зможуть зламати український дух, підкорити собі український народ чи вплинути на його волю. Так, можна залякувати жінок і дітей, так, можна катувати людей, які не згодні з фашистською політикою окупантів, але змусити себе поважати і з доброї волі підкорятися росіянам не вдасться.

Наприклад, у Кремлі впевнені, що зможуть вплинути на українське керівництво через третіх осіб. Власне, ідея свідомо програшна, адже і Захід, і США вже не раз говорили, що тільки Україна вирішуватиме, коли і з ким вестиме переговори після закінчення війни.

Але в Кремлі, із завзятістю ідіота, допускають можливість переговорів із західними країнами. Там сподіваються, що це допоможе посадити Україну за стіл переговорів із РФ, а значить фактично капітулювати, бо умови Зеленський називають неодноразово, а Путін на них не погодиться.

Про це повідомляє РБК-Україна.

"Попередній досвід роботи з Києвом показує, що без розмов із Заходом позиція Києва дуже мінлива. Тому, безумовно, скажімо так, напрямним, що підкріплює та зміцнює елементом такого спілкування могло б бути і спілкування із Заходом. Бо директиви, які надходять звідти, дуже скрупульозно виконуються Києвом", - сказав Пєсков.

Читайте також: