Усім добре відомий український державний діяч, міністр оборони України з 4 листопада 2021 року, адвокат та член РНБО Олексій Рєзніков не виключає того, що Україна зможе повернути Крим без бою з російськими окупантами. Таку несподівану інформацію він надав в інтерв'ю дуже популярному агентству Reuters.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин "news.liga"

Олексій Резніков вважає, що згодом Крим за будь-яких обставин повернуться до складу України. За його словами, якщо це не станеться на полі бою, то це станеться у разі внутрішньої боротьби на території Російської Федерації.

Крім цього, міністр оборони України заявив, що коли ЗСУ дійдуть до крайньої точки на правому березі в Херсонській області, то вони зможуть легко діставати до окупованого півострова HIMARS та іншими видами зброї.

Також варто нагадати слова міністра закордонних справ Дмитра Кулеби. Він сказав, що не потрібно приділяти Криму особливу увагу, оскільки він вважається такою самою тимчасово окупованою територією, як і інші захоплені Росією регіони.

Також 25 жовтня президент України Володимир Зеленський сказав, що реінтегрувати Крим, який Росія окупувала у 2014 році, буде непросто.

Читайте також:

Звільнення Херсона: люди масово виходять на вулиці та зустрічають ЗСУ. Потужне відео

Маріуполь, Мелітополь та Крим: американський генерал розповів, як ЗСУ гнатимуть окупантів

Взимку все зміниться: Рєзніков розсекретив таємну стратегію ЗСУ

Зеленський розповів про труднощі у сімейному житті після нападу Росії