Російсько-українська війна вплинула на кожну родину. Хтось не витримав усього того, що відбувається, і шлюб розпався, а в когось стосунки стали набагато міцнішими, ніж були до цього. Війна розкрила усі проблемні місця.

І президентська родина не є винятком. Олена та Володимир Зеленські дали інтерв'ю американській телекомпанії CNN. Докладніше про це інформує УНІАН.

У ході бесіди ведуча запитала подружжя про те, чим вони один одного підтримують у такий непростий час. Зеленський відповів, що вважає свою дружину не лише коханням, а й найкращим другом та джерелом енергії. І водночас гарант поскаржився, що перша леді не готує йому сніданки.

Це моя любов. Це мій найкращий друг. Це моя енергія. Я хотів відповісти на ваше запитання з самого початку, коли Олена розповідала, як готує сніданок для дітей вранці, як готує одяг для них. І я хотів сказати, що в мене немає такої можливості - ніхто не готує мені сніданки. Я маю на увазі, що у нас складний період" , - розповів президент.

В інтернеті одразу з'явилася величезна кількість мемов на цю тему. Українців розсмішила реакція Олени Зеленської на промову чоловіка.

Скріншот з Telegram-каналу

Скріншот з Telegram-каналу

Читайте також: