Масовані ракетні атаки російської армії проти мирних міст України суттєво пошкодили енергетичну систему країни. Вже минув місяць після першої атаки, а досі ведуться ремонтні роботи на об'єктах критичної інфраструктури.

Ні для кого не секрет, що столиця України найбільше постраждала. Там уже який тиждень кияни не можуть нормально жити через постійне відключення світла. І саме так і здається росіянам.

Насправді ж українці живуть так, як і жили, тільки вечеряють при свічках і вигадують різні пристрої та пристрої, щоб відрадити освітлення у житлі.

Зрозуміло, що жінки, як головні "годувальниці" сімей, переживають за готування. Адже нагодувати сім'ю смачною та теплою їжею під час відключень електроенергії – той ще виклик, а враховуючи, що у Києві у багатьох електроплити замість газових, то приготування їжі перетворюється на справжній квест. Але українські жінки та дівчата – козачки, яким таке завдання під силу.

У мережі "гуляє" відео, на якому дві киянки біля своєї багатоповерхівки розвели багаття та смажили на ньому картоплю. Дівчата сховалися за ріг будинку, під балкон, і завзято смажили коренеплід на соняшниковій олії, рясно посипаючи спеціями та сіллю. Очевидно, що мешканці цього будинку взяли на замітку цю методику і займали чергу на багаття, щоб і собі посмажити їжу.

Читайте також: