У мережі з'явилася свіжа інформація, в якій мова йде про пенсійні виплати. Стало відомо, що українські державні службовці можуть самостійно збільшити свої соціальні виплати.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «napensii»

Є інформація, в якій йдеться про те, що державні службовці, які вийшли на пенсії, втомлюються від очікувань перерахунку і навіть хочуть переходити на загальну соціальну виплату.

Як відомо, український пенсіонер, який живе на Вінниччині вирішив поставити запитання і звернувся до Пенсійного фонду України, запитавши: «Я колишній голова сільради, вийшов на пенсію ще 2001-го. Вже стільки років мою пенсію не перераховували! Чи видно хоч якийсь вихід із цієї ситуації».

У Пенсійному фонді України не змусили чекати з відповіддю і тут повідомили: «Ось коли і ваша пенсія за нормами закону про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування перевищить вашу пенсію держслужбовця, тоді ви автоматично перейдете на загальну пенсію. Оскільки після призначення пенсії за спецзаконом ви не працювали, це станеться автоматично, нікуди ходити не потрібно і жодних додаткових заяв не потрібно писати».

На превеликий жаль, ситуація з пенсійними виплатами в Україні бажає кращого, особливо після вторгнення Росія на територію України.

Читайте також:

Пенсіонерам розповіли, що буде із виплатами після Нового року

Майже 600 гривень: із 1 грудня українцям видадуть доплату до пенсій. Хто отримає

Українські пенсіонери, які виїхали до Польщі, можуть отримувати грошову допомогу

Пенсіонери зможуть отримати одноразову допомогу у 10 тисяч: кого це торкнеться