Є інформація про те, що російський диктатор Путін почав втрачати свою владу. Існує думка, що кривавий тиран уже не знає, на що йти, щоб утримати владу у своїх руках. Поки президент РФ потроху «тане», голова ПВК "Вагнера" ​​Пригожин веде свою хитру гру, а терорист Гіркін почав створювати свій батальйон.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «УНІАН»

Військовий експерт Олександр Мусієнко вирішив поділитися своїм баченням ситуації та заявив, що у Кремлі почалася серйозна «гризня». За словами фахівця, вже зараз почав валитися путінський режим.

"Путін намагався усі ці роки вибудовувати потужну централізовану систему, як він думав. Нині вона дає збої на різних етапах. Наприклад, голова Башкортостану висловив своє невдоволення мобілізацією, бо забрали дитячого нейрохірурга з лікарні до армії, хоча він міг би проводити операції. Путін втрачає контроль, тому що він одержимий війною як способом зберегти владу. Він одержимий конфронтацією із Заходом. Путін не справляється із внутрішнім контролем, і на тлі цього виходять діячі як Пригожин, Кадиров", - сказав військовий фахівець.

Окрім цього, Олександр Мусієнко згадав і те, що Путіним незадоволено все більше людей. Експерт також згадав Гіркіна та засновника «Вангера» Пригожина.

«Нині Гіркін формує свій озброєний батальйон. Ці люди відкрито показують своє невдоволення. Пригожин знімає ролики та показує, що Міноборони погано забезпечує бійців. Це означає, що Пригожин і йому подібні мають амбіції шукати опори на майбутнє. Зараз він шукає опору у військових, як більшовики шукали пригнічений клас, якому вони готові допомогти – робітники, селяни та військові. Військові, яким набридли поразки у Першої світової війни, пішли в результаті на Петроград. Пригожин формує свою основу з тих самих незадоволених людей. Він критикує Шойгу, Міноборони та решту, а йому ніхто нічого не може сказати», - продовжив Олександр Мусієнко.

Читайте також:

У США розповіли, чому Путін не зважиться на ядерний удар по Україні

"Не витримає і піде на крайнощі": екс-глава хімічних військ Британії розповів, що чекає на Путіна