Вже ні для кого не є секретом, що Білорусь бере участь у російському вторгненні в Україну. Як відомо, Лукашенко всіма силами намагається ухилятись від тиску Путіна і є ймовірність того, що президент Білорусі може просто втекти зі своєї країни.

Відповідну публікацію розміщено на порталі «ТСН»

Є дані про те, що диктатор Лукашенко має серйозні побоювання – повторення долі колишнього президента Сербії Слободана Мілошевича. Саме тому є думка щодо того, що він захоче втекти і знайти свій порятунок на території Китаю.

Білоруський опозиціонер Павло Латушко, який зараз проживає в Польщі, вважає, що Лукашенко може врятуватися втечею зі своєї країни.

Також Павло Латушко вирішив прокоментувати думку Кирила Буданова про потенційне вторгнення Білорусі в Україну і сказав, що Лукашенко «озиратиметься і запитуватиме виключно Китай».

«Таким чином, він намагався врівноважити вплив, який робить на нього РФ, демонструючи, що нібито він має ще один полюс, на який він може спертися. Зараз Лукашенко знову повертається до цієї риторики і, зустрічаючись на ШОС із головою КНР, потім із заступником голови КНР він знову говорив про стратегічне партнерство і навіть вивів у паблік тему, що Китай виділить Білорусі кредитні ресурси, надасть фінансову допомогу і що він планує відвідати Китай», – заявив білоруський опозиціонер.

Читайте також:

Путін обдурив Лукашенко: у Білорусі вже не залишилося військових на найнебезпечніших районах

Палицею по спині: у мережі показали, як тренується спецназ Лукашенка. Автомати не видають