Астрологи та езотерики кажуть, що кожного місяця є кілька особливо несприятливих і важких днів. І це навіть не дні магнітних бур.

За останні вісім місяців українці змогли переконати весь світ, що немає народу сміливішого та відчайдушнішого. Ще б пак, з 24 лютого життя в Україні змінилося кардинально, і його постійним супутником став звук сирен. Українці звикли до нього, він щодня не дає забути, що ми вже живемо у новому світі – немислимому, небезпечному.

Враховуючи все це, до прогнозу відомого астролога Влада Росса українці ставляться здебільшого скептично, а от росіянам треба врахувати, що навіть зірки прогнозують їм напружений листопад, а не лише ЗСУ.

Так, за словами Росса, протягом найближчих 30 днів буде багато несподіванок, на які вплинути буде вкрай складно.

Одним із складних періодів буде 5-9 листопада, коли Сонце, Меркурій та Венера створюватимуть напружений аспект зі знака Скорпіона до Сатурна та Урану.

"У солярних картах тих, чиї дні народження припадають на ці числа, буде і ця напруга, а це означає, що для цих людей рік буде особливо складним і навіть фатальним. Ці дні будуть пов'язані з бажанням свободи та незалежності, які не можуть бути реалізовані повною мірою", - каже Росс.

Увагу слід звертати на фінансові питання. Хтось ризикує втратити велику суму грошей, інші можуть мати обмежений заробіток.

Крім того, 8 листопада очікується місячне затемнення. У ці непрості дні посилиться тривожність. Важливих рішень краще не приймати, особливо ті, які пов'язані з грошима.

"Якщо щось задумаєте поблизу 5-9 листопада, ризикнете, то швидше за все втратите всі свої гроші", - розповів астролог.

Він також переконує, що наступний складний період настане вже 16-23 листопада. У цей час Марс буде у напрузі з Нептуном. Астролог не виключає, що якщо ви потрапите в якусь секту, просто так вибратися з неї у вас не вийде.

"Це буде другий транзит Марса по точці, яку він проходив поблизу 12 жовтня. Якщо ви стикалися з якимись обманами, неприємностями, помилками у жовтні, то зараз, у середині листопада, можливе продовження цих ситуацій і на новому витку може повторитися стара проблема "Тому в ці дні потрібно бути уважнішими до будь-якої інформації, що надходить. Можуть розкритися неприємні факти, що відбулися в минулому, і мати зараз неприємні наслідки", - додав Влад Росс.

У цей час можуть також збільшитися помилки та звільнення.

У листопаді 2022 року краще уникати напруги і не робити нічого нового. Астролог рекомендує виконати роботу над помилками у будь-яких сферах, відновити зв'язок зі старими знайомими та розлучитися з непотрібними людьми. Якщо у вас є якісь образи, краще відпустити їх і рухатися далі. Це буде чудовий період для саморозвитку.

Читайте також:

У розвідці вже прямо заявили, що Путін може не вижити: вже тривають серйозні розмови

Розкрито подробиці ударів по російських фрегатах "Адмірал Макаров" та "Адмірал Ессен". Стріляли Україною "Калібрамі"

ЗСУ почнуть заходити до Криму: в українській розвідці поділилися добрими новинами