Усім чудово відомий полковник запасу ЗСУ, військовий експерт та аналітик Олег Жданов звернувся до мешканців України. Він попередив, що Росія готує чергову жахливу атаку по мирному населенню, і не тільки.

Цю інформацію оприлюднили на порталі "УНІАН".

Український військовий експерт вважає, що вже 15 листопада Росія може знову завдати масованого ракетного удару по Україні. Це говорить про те, що ситуація 10 жовтня може знову повторитися і не відомо, якими жахливими можуть бути наслідки.

"Цілком ймовірно, що якийсь запас ракет звозиться з місць зберігання, обслуговується, впорядковується і готується до наступного етапу ракетних ударів", - сказав полковник запасу ЗСУ.

Росія відома своїми цинічними атаками по Україні, особливо коли відбуваються якісь важливі збори, наприклад, як саміт G-20, що відбудеться 15 листопада.

«Росії треба буде щось говорити. До 15 листопада Путіну треба щось сказати. А що він може сказати? Що вони розв'язали війну, найкривавішу в Європі після Другої світової війни, наймасштабнішу на європейському континенті, і вони її продовжують? З якою метою? Захоплення України та геноциду українського народу? Путіну потрібний результат. Результат, який він може продати G-20 – це переговори», - продовжив Олег Жданов.

На думку українського експерта, Росія в такий спосіб добивається переговорів з Україною.

Жданов розповів, коли Росія припинить атакувати дронами-камікадзе

Тонка натяк: Жданов розповів, як працює "противобункерна ракета". Вижити нереально

Жданов розповів, коли в Україні може настати світ. Декілька сценаріїв