Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, український воєначальник, генерал-майор, 36-річний Кирило Буданов вирішив висловити свою думку щодо Кримського мосту. За його словами, ця так звана «транспортна артерія» нікому не потрібна і після доекупації Криму її просто буде знищено.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі новин «gordonua»

Варто повідомити, що 24 жовтня вийшло унікальне відео, на якому Кирило Буданов дав інтерв'ю.

«Складне питання буде для відповіді. Давайте краще іншим часом про це поговоримо. Можу лише сказати, що Кримський міст зазнав дуже сильних руйнувань. Цей міст – один із символів "російського світу". Крейсер "Москва" пішов на дно, Кримський міст фактично теж. Це всі знаки, які говорять про те, що не так довго цьому режиму залишилося» – сказав український генерал-майор.

Також голова ГУР зазначив і що, що він серйозно не сприймає чутки, які кажуть, що він нібито причетний до того, що сталося 8 жовтня, а саме – вибух на Кримському мосту.

«Але скажу інше: Кримський міст – це символ, який буде зруйнований. Коли повернеться Крим, цей міст перестане існувати. Ця транспортна артерія справді нікому не потрібна», – продовжив український воєначальник Кирило Буданов.

Росії доведеться зносити Кримський міст власним коштом: у РНБО вже зробили заяву

Експерт розповів, як Путін мститиме за Кримський міст

Хто б міг подумати: у руйнуванні Кримського мосту зненацька звинуватили Кіркорова

У мережі з'явився новий хіт про Кримський міст: пісню масово співають у всій Європі. Відео