Зрозуміло, жодна цивілізована країна світу хоче мати нічого спільного з фашистським режимом Російської Федерації. Світові держави не просто не хочуть мати жодного бізнесу з РФ, вони навіть не хочуть зустрічатися з Путіним і тиснути йому руку. Це шлях до тотальної ізоляції Росії, і повне випадання її зі списку держав, які мають хоч якусь вагу на планеті.

Іран - чи не єдина країна у світі, яка згодна співпрацювати з рашистським режимом. У той же час, іранські чиновники та влада глузують з кремлівського режиму, дивуючись тому, як можна було "впустити" таку державу на дно цивілізації.

І водночас співпраця між цими державами триває, і це загрожує Україні. У Пентагоні заявили, що Іран має намір і надалі постачати до Росії озброєння.

Докладніше про це повідомляє представник Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, інформує Обозреватель.

Повідомляється, що Кремль намагається придбати у Тегерана ракети класу "земля-земля". Однак Америка збирається робити все, щоб перешкодити співпраці Ірану та РФ.

"Ми збираємося утруднити продаж Іраном цієї зброї до Росії. Ми збираємося допомогти українцям отримати те, що їм потрібно для захисту від цих загроз. І ми збираємося продовжувати протистояти іранській загрозі разом із нашими партнерами по всьому близькосхідному регіону" , - зазначив Джон Кірбі.

Представник Білого дому також поінформував, що іранські військові перебувають на території тимчасово окупованого Криму та допомагають Росії атакувати дронами Україну.

Читайте також: