Колишній депутат Державної Думи розповів, що президент Росії Володимир Путін не зупиниться на бомбардуванні інфраструктури України. За словами експерта, Путін накаже бити ракетами не тільки по ТЕС.

Цю інформацію надали на порталі новин «Главред»

Є ймовірність того, що Путін може наказ на знищення мостів, енергетичних ліній і ліній зв'язку.

Російський опозиційний політик, який у 2019 році став громадянином України, і колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов поділився своїм баченням ситуації та заявив: «Усякі мости (автомобільні та залізничні), будь-які комунікації, лінії зв'язку, будь-які енергетичні лінії – все це є об'єктами. Однак Росія не має високоточної зброї. Високоточною там називають зброю, яка може потрапити у радіусі 500 метрів від цілі. Це радянська традиція, адже розрахунок був на ядерні заряди, а не конвенційні дії. Тому все російське б'є по майданах, ті ж Гради та ракети дуже приблизно попадають».

Однак треба розуміти, що в окупантів не дуже високоточна зброя, оскільки вони часто не потрапляють за своїми цілями.

Крім цього, Ілля Пономарьов сказав, що Росія не б'є мостами України тільки тому, що вона не може по них попасти: «Міст вони можуть розбомбити лише з літаків. Але в перші дні військової кампанії Росія втратила велику кількість авіації і зрозуміла, що Україна має ті засоби ППО, які досить ефективні проти літаків, і тому просто перестала їх посилати на вильоти».

Все дуже серйозно: Зеленський розповів, скільки українських електростанцій зруйновано ракетними ударами

Ракетні удари по Україні: у яких містах може пропасти світло

Крім дронів-камікадзе, Іран планує дати Росії балістичні ракети для ударів по Україні, - ЗМІ.