У мережі з'явилася не дуже приємна та втішна інформація щодо потенційних фронтів в Україні. Один із військових журналістів повідомляє, що Путін нібито хоче відкрити ще два фронти, щоб дістатися Києва та Харкова.

Цю інформацію надали на порталі «Факти»

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко зробив висновки з різних джерел інформації і дійшов висновку, що Путін хоче створити ще два фронти.

Андрій Цаплієнко вирішив попередити аудиторію та поділився своїми думками: «Інтенсивне використання ударних БПЛА для тестування нашої ППО паралельно із прискореним відправленням мобілізантів може свідчити про те, що Росія готує ще один потужний удар по українцям. Вона точно не має наміру обмежитися масованим ударом 10 жовтня. Створення єдиного командування окупаційними силами під генерала Суровікіна, який керував знищенням сирійських міст, свідчить на користь того, що Росія обрала стратегію постійного терору цивільного населення з метою схиляння до поступок чи переговорів. Тож, мабуть, нам потрібно бути готовими до чергового ракетного удару з кількох сторін найближчим часом».

Крім цього журналіст повідомляє, що над столицею Білорусі можна помітити МіГ-31, який запускає гіперзвукові ракети Х-47М2, відомі, як «Кинжал».

«16 жовтня на аеродром у Мачулищах у Білорусі передислоковано 3 одиниці МІГ-31К (RF-92462, RF-92339 та RF-92333), які можуть запускати цей боєприпас на відстань до 2000 км» , - заявив Андрій Цаплієнко.

Досвідчений журналіст також вважає, що Росія і далі битиме інфраструктурою України. На його думку, потужний удар може бути найближчими днями.

Крім цього, є інформація, що близькі до Кремля інформатори кажуть, що Путін наполягає на тому, що його окупантам необхідно розпочати наступ на Київ із території Білорусі та наступ на Харків із Білгородської області.

Олександр Юрковський: перемогу у цій війні забезпечують військові та волонтери

Ось чому Путін боїться офіційно оголосити війну Україні: Жданов розповів, як Кремль потрапив у капкан