Рамзан Кадиров – це впливовий чеченський бойовик, поставлений Путіним для контролю над Чечнею. Імператор з Дону ніякий, але Кремлю не потрібний государ, йому потрібна «лялька вуду».

Участь Кадирова у війні проти України зробила його ще більш значною персоною в РФ. Але собака гавкає, а караван іде, і тому, що з Кадировим, що без, а Путін програє.

Українці не виносять на дух цього пихатого тіктокера, який воює тільки в інтернеті та махає язиком різні гучні слова. А тому принизити Дону – народна гра.

Верховна Рада визнала Чеченську Республіку Ічкерія тимчасово окупованою Росією та засудила вчинення геноциду чеченського народу. Докладніше про це інформує Громадське.

Дане рішення пояснюється тим, що після розпаду СРСР Чечня хотіла здобути незалежність, але Росія насильно пришила землі та людей до себе. Виходить, що це тотальна окупація завдовжки 30 років.

Українські нардепи вважають, що схвалення цієї постанови наголосить на підтримці прагнення корінних чеченців до незалежності, а засудження військових злочинів РФ сприятиме історичній справедливості і підштовхне людей піднятися проти режиму.

Ворог нашого ворога – друг нам. Всі вороги РФ, яких вона утискала і винищувала – наші союзники у визвольному протесті з такою великою, але безглуздою державою-агресором.

Читайте також: