Російський актор Артур Смольянінов не підтримав військову агресію Росії проти України та відкрито заявив про це.

Тоді в РФ на актора склали протокол про "дискредитацію" російської армії. Докладніше про це інформує сайт 24Канал.

Сам Смольянінов відповів, що йому абсолютно не важливі будь-які протоколи, і він загалом вважає країну агресором. У той же час актор запевняє, що будь-які протоколи і рішення РФ не мають ні юридичної, ні моральної сили.

Актор зізнався, що мешкає в Європі. За словами артиста, він з початку війни розумів, що відбувається і сподівався, що все закінчиться швидко. Але «цей льодовик насувався все ближче, і не думав зупинятися». Тому Смольянінов вирішив поїхати до Європи, тим більше у Росії не було роботи.

Також артист висловився з приводу адміністративної справи, яку на нього завели на батьківщині.

"Ніяких емоцій. Нудити тут нема про що. Як і радіти. Не можна божевільних приймати серйозно, інакше сам з кукухою попрощаєшся. Знизав плечима - пішов далі. Є набагато суттєвіші питання в житті" - зазначив актор.

Слід зазначити, що в середині 2021 року Смольянінов розлучився з дружиною Дар'єю Мельниковою, з якою у актора двоє дітей. Можливо, вся справа в його позиції, і вони розійшлися через потенційну загрозу для сім'ї через різку критику влади.

Ще один примітний факт – хрещеним отцем Смольянінова є затятий путініст Іван Охлобистін. Очевидно, сімейні узи пішли слідом за російським військовим кораблем.

Читайте також: