Мешканців України попередили, що кінець осені може неслабо всіх здивувати. Очікується, що у другій половині листопада падатиме сніг, а погода стане зовсім моторошною.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «glavred»

Якщо згадати початок жовтня, то погода не надто радувала українців. Однак ближче до середини місяця почалося бабине літо, яке поки не збирається йти.

Початок листопада буде прохолодним і дощовим, але до кінця місяця стане зовсім не весело, оскільки піде сніг та почнуться справжні заморозки.

Синоптики gismeteo.ua виконали чудову роботу і зробили прогноз погоди на листопад. Виявляється, що майже по всій Україні очікується вогкість та хмарність.

На території західної України кінець жовтня буде з сильними опадами, а температура може опуститися до +5 градусів тепла. Початок листопада буде також прохолодним, а ось ближче до кінця місяця варто приготуватися до серйозних похолодань та опадів у вигляді снігу. Вже у середині листопада очікується температура близько нуля градусів.

Якщо взяти центральну область України, то температура буде на кілька градусів нижче, ніж на заході. Вже дуже скоро потрібно готуватися до того, що в нічний час температура опуститься нижче нуля.

Східна Україна буде досить у приємних погодних умовах на початку листопада, а у другій половині місяця буде явне похолодання.

Українці, які живуть на території південних областей, відчуватимуть теплішу погоду, ніж в інших областях.

Сніг почне йти вже у жовтні: синоптик здивував неприємною погодою

Погода збожеволіла: у Карпатах намело снігу майже під метр, зійшла лавина