У зв'язку з тим, що ситуація на кордонах з Україною загострюється, є ймовірність того, що Лукашенко може також піти війною на Україну. Білоруський диктатор почув попередження про те, що він може отримати по заслугах, якщо він далі підтримуватиме Путіна у війні проти України.

Цю публікацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

Вже всім добре відомо, що Лукашенко бере участь у війні з Україною. Лукашенко надає Путіну свою територію для запуску ракет і не тільки.

Було дуже багато випадків, коли з території Білорусі запускали ракети по території України. Однак тепер є відомості, що Лукашенко вирішив зробити нібито приховану мобілізацію.

Важливо відзначити, що глава МЗС Латвії Едгар Рінкевич відреагував на те, що відбувається, і сказав, що Білорусь чекатимуть наслідки, якщо вона піде війною на Україну.

Слід розуміти, що Лукашенко вже давно бере участь у війні, давши територію для російських окупантів.

«Якщо білоруська армія братиме участь в агресії, тоді ми маємо вдарити по Мінську за допомогою додаткових санкцій та міжнародної ізоляції. Найголовніше – більше зброї для України», – потужно заявив Едгар Рінкевич у своєму акаунті у Twitter.

Також варто нагадати, що ще з початку війни було все зрозуміло, коли російські війська 24 лютого розпочали свій наступ на столицю України з території Білорусі.

Лукашенко ухвалив рішення про загальну мобілізацію в Білорусі. ЗМІ розкрили деталі

Лукашенко вже віддає Путіну свої останні танки та боєприпаси. Ось його й дотиснули

Путін та Лукашенко розгорнули загальне угруповання військ біля кордону з Україною