Люди вірять у містику та потойбічні сили. І, звичайно ж, хотілося вірити, що за допомогою магії можна вирішити якісь життєві проблеми, або хоча б передбачити, коли рішення прийде саме і яким буде кінцевий результат.

Особливо це стосується війни в Україні. Хочеться знати, коли буде видно світло наприкінці цього чорного тунелю. Мольфарка Олена Стеценко розповіла, коли в Україні закінчиться війна. Докладніше про це повідомляє інформаційне видання УНІАН.

За словами екстрасенсу, у листопаді-грудні українські війська матимуть повну перевагу над російськими окупантами. Проте, на думку Стеценко, війна не закінчиться до кінця 2022 року. Після того, як українська армія остаточно перехопить ініціативу на фронті, буде звільнено окуповані регіони Херсонської та Запорізької областей України.

Також щодо дати закінчення війни висловився інший впливовий екстрасенс Хаял Алекперов, який назвав точні місяці, протягом яких відбудеться остаточний розгром російської армії та перемога України.

"Я не Бог, зрозуміло. Десь я побачив березень-квітень, ці місяці. Я можу помилятися, але ось у цей час щось буде. Далі я не можу побачити. Це гарні емоції пішли. Десь після березня хороші емоції", - заявив Алекперов.

До речі, навіть військові аналітики кажуть, що до зими нічого не закінчиться, що швидше за все ближче до літа стане очевидною беззастережна капітуляція російської армії та перемога України.

Читайте також: