Серед звичайних людей з'явилися справжні герої. Ті, які приносять жертви на благо української армії та українського народу.

Однією з таких жінок є пенсіонерка на ім'я Любов Ярош із села Ходорків, що на Житомирщині.

Докладніше про це інформують сайт social.com.ua.

Пенсіонерці 102 роки. Вона пережила Голодомор, Другу світову війну, вимушену тяжку роботу на Донбасі, а потім у місцевому колгоспі. І тепер це її друга війна.

Видання зазначає, що Любові до останнього не говорили, коли почалася війна. Але бабуся дізналася по радіо та дуже образилася на своїх дітей, які не розповіли правди.

Любов є матір'ю чотирьох дітей, має семеро онуків і стільки ж правнуків. Онуки стали на захист України. Правнуки заробляють та допомагають армії, як можуть. По суті, вся родина пенсіонерки працює на благо перемоги України.

Любов Ярош теж вирішила, що хоче допомагати військовим. І її діти підказали як. І ось пенсіонерка розплітає мішковину, а дочки плетуть «кікімори» – захисні костюми для військових, які допомагають сховатися серед кущів та трави. Плетуть одну таку «кікімору» разом цілий тиждень. Бабуся Люба плете та співає пісні, і мріє дожити до Перемоги.

Любовь Ярош, скриншот social.com.ua

Любовь Ярош, скриншот social.com.ua

Любовь Ярош, скриншот social.com.ua

Читайте також: