Хоча за великим рахунком, це нічого не вирішує для ходу війни, оскільки навколо диктатора Путіна знаходяться такі ж божевільні політики та військові, які хочуть розгромити Україну та знищити українську націю як таку.

Проте чутки продовжують ходити, плани в навколопутінських колах продовжують будуватися. Детальніше про це повідомляє УНІАН, посилаючись на російського політолога та публіциста Андрія Піонтковського.

Експерт повідомляє, що Юрій Ковальчук, який у Кремлі вважається відповідальним за дезінформаційну війну, вже обговорював із Володимиром Путіним м'який варіант того, як треба зіскакувати з військової теми та шукати крайніх у програній війні з Україною. Передбачається, що після звільнення українськими військами Херсона буде оголошено, що Володимир Путін за станом здоров'я не може виконувати обов'язки президента. Таким чином, всю владу передадуть Раді безпеки РФ, вона ж буде винна у програші.

Водночас у Кремлі вважають, що відхід Путіна в тінь дозволить зняти частину санкцій із Росії. На посаді президента Путіна може змінити прем'єр-міністр Михайло Мішустін, як прописано в Конституції. І новий т.в.о. президента РФ спробує зупинити воєнні дії на території України.

Читайте також: