21 вересня Володимир Путін оголосив про початок мобілізації у Росії. Указ дає змогу призвати на фронт будь-якого резервіста, придатного за станом здоров'я. На Сахаліні план мобілізації від Шойгу вже виконано, а сім'ям мобілізованих навіть запропонувала влада компенсацію за "втрату" годувальника через війну в Україні.

Так стало відомо, що в Сахалінській області родичам мобілізованих пообіцяли видати по 5 кілограмів риби. Про це пишуть РосЗМІ, посилаючись на заяву керівника регіонального виконавчого комітету партії "Єдина Росія" Михайла Шувалова.

За словами Шувалова, це "такий ось проект, така акція, як один із заходів підтримки, тобто це не вичерпне з того, що партія робить. І найближчим часом у сім'ях з'явиться риба".

Шувалов також заявив, що на Сахалін виділено близько дев'яти тонн свіжомороженої риби та пообіцяв, що сім'ї мобілізованих отримають її вже незабаром.

Уряд Сахалінської області домовився з рибопромисловцями, і на регіон виділено близько дев'яти тонн свіжомороженої риби. Це камбала, мінтай, кета. на людину", - зазначив єдинорос.

Нагадаємо, що раніше в Туві влада почала видавати сім'ям по живому барану за кожного мобілізованого.

Нагадаємо, у російському уряді обіцяли підтримувати родичів мобілізованих і юридично, і економічно, і психологічно. Крім того, сім'ї мобілізованих сахалінців та курильчан мають отримати по 300 тисяч рублів кожна.

Читайте також:

Осіннього призову не буде, а демобілізація поставлена ​​на паузу. Указ Зеленського

Американський генерал попередив про небезпеку: навіщо насправді Путіну мобілізація

Усіх розпихали автозаками: у мережі показали мобілізацію на батьківщині Шойгу. Відео