Насправді ситуація краща, ніж виглядає сьогодні. Адже багато населених пунктів уже відбито українською армією, але говорити про це публічно не можна, оскільки ситуація там має стабілізуватися для початку.

І сьогодні з'явилася інформація, що майбутній тиждень буде вкрай багатим на позитивні новини з фронту. Докладніше про це інформує Апостроф.

Повідомляється, що ЗСУ успішно відвоювали Лиман та Торське, що на Донеччині. В результаті успішної контратаки української армії повалені окупанти відступили до Кремінної, яка складна в обороні. Через це експерти вважають, що незабаром надійдуть добрі новини з передової.

Вважається, що Кремінну дуже складно обороняти через річку Червону. Швидше за все, росіяни будуть змушені відступати звідти до Червоного та Рубіжного до Луганської області, і вже на лівому березі річки створити оборонну лінію.

Також українська армія висувається на Сватове, в якому окупанти не встигають збудувати оборону. Тому Сватівський плацдарм ВСУ поверне також дуже швидко. Так само доля чекає і на Лисичанськ, після якого вектор української армії падає на Сєвєродонецька та Рубіжний.

Читайте також: