Російсько-українська війна триває вже 221 день. Путін прагне не просто захопити нову територію, а насамперед викорінити все українське: історію, культуру, самобутність. Не дивно, що нещодавно "глава" Криму Сергій Аксьонов погрожував кримінальною відповідальністю всім, хто "скандує в Криму проукраїнські гасла і співає українські націоналістичні пісні". Днями свою українську сутність показала фіналістка конкурсу краси "Королева краси-Крим. Весна-2022" Ольга Валєєва та нарвалася на гнів росіян.

Так, фіналістка "Місіс Крим-2022" Ольга Валєєва заспівала українську націоналістичну пісню "Червона калина". Відео виклала до себе у сторіс її знайома, на записі стоїть геотег міста Сімферополь. Наразі запис уже видалено, проте в акаунті дівчини залишилося інше відео з Валєєвої, яке зняли в тій самій обстановці.

За таку зухвалу витівку Валєєва вже зловила лютий хейт у Мережі від росіян. Ще б пак, українську пісню "Червона калина" вважають неофіційним гімном УПА.

Тепер у російських соцмережах вимагають покарати Ольгу Валєєву.

Кримський проросійський канал "ПП/Севастополь" одним із перших почав цькування дівчини.

"Виконує нацистську пісню “Червону Калину”. Хохлятську сучність не викорінити, шаленка з Салорейха, до наплялювання три, два, рази…" - сказано в повідомленні каналу.

Валєєва – фіналістка кримського конкурсу краси цього року. Нападки в соцмережах на неї почалися одразу, як вона здобула цей титул.

Користувачі критикували жінку за не натуральну зовнішність. Наразі кількість хейтерів у Валєєвої побільшала, бо "Червона калина" вважається бойовою піснею українських націоналістів.

Зазначимо, що у соцмережах красуню Валєєву знають як Рижулю. Вже кілька років її основний заробіток – це блогерство.

Відомо, що раніше вона викладала танці та жила у Полтаві, але в якийсь момент вирішила з кінцями переїхати до Криму.

До речі, місіс-Крим має двох дітей, яких вона теж часто показує у себе в профілі. Найстаршій вже 14 років, а молодшій - лише два роки.

Читайте також:

До Росії більше не повернуться: Пугачова та Галкін показали росіянам, як треба валити з країни

Помилився на все життя: топ-менеджера Apple звільнили через жарти щодо жінок з великими "цинцинрами". Що він сказав

Вже зовсім скоро: ЗСУ зайдуть до Криму. У розвідці зробили заяву. Буданов підтвердив