Саме це зіграло злий жарт над топ-менеджером компанії Apple, 55-річним Тоні Блевінсом, якого звільнили після його дотепної відповіді на камеру американському блогеру.

Докладніше про це інформує Фокус.

Тоні Блєвінс був співробітником компанії Apple 22 роки. Він вважався віце-президентом із закупівель. Блевінс був серед групи з 30 осіб, які підпорядковувалися безпосередньо генеральному директору Тіму Куку або головному операційному директору Джеффу Вільямсу.

У самий невідповідний момент, Тоні Блевінса зняв тиктокер Деніел Мак. Молодий блогер опитував власників дорогих авто і випадково потрапив на Блевінса. На відео Блевінс паркує свій Mercedes-Benz SLR McLaren, який коштує півмільйона доларів. Хлопець запитує чоловіка, як він заробив на таке авто.

"У мене дорогі машини, я граю в гольф і пестую жінок з великими грудьми, але іноді я беру вихідні і, крім того, якщо вам цікаво, у мене страшенно хороша стоматологічна страховка", - відповідає Блевінс.

Тоні Блєвінс був останнім інтерв'юйованим, до кого звернувся Деніел Мак. До цього блогер звернувся з таким самим питанням до Хелен Міррен, Брукліна Бекхема та Джея Лено. І навіть незважаючи на те, що підписників Мака відповідь Блевінса насмішила, в Apple жарт про жінок з великими грудьми сприйняли як образливий і звільнили чоловіка.

Читайте також: