Росіяни мріють про те, що зможуть підкорити Європу та заселити своїми сім'ями територію України. Принаймні про це розповідає депутат Державної думи РФ генерал-лейтенант ЗС РФ Андрій Гурулєв.

За його словами, ядерні удар мають бути здійснені не територією України, оскільки "там ще належить жити росіянам", а територією Британії та Німеччини. Зокрема, щодо так званих "центрів прийняття рішень".

"Ми може і застосовуватимемо ядерну зброю, але точно не по Україні. Нам там ще жити. І ми повинні про це говорити. Щоб задоволений і ситий німецький бюргер розумів, що коли буде завдано ядерного удару по центру прийняття рішень у Берліні, то це спричинить не лише заморозку його будинку, а й повний хаос, дезорганізацію в усій державі і, по суті, його кончину", – заявив Гурулєв, якого цитує Оглядач .

Російський генерал також заявив, що Кремлю та росіянам не варто боятися миттєвої відповіді з боку Заходу – жодної відповіді не може бути.

"Якщо з Британських островів за три хвилини зробити марсіанську пустелю, то вже ніхто за неї не нічим відповідатиме, тому що не буде сенсу", - упевнений російський депутат.

Нагадаємо, Ліз Трасс, яка стала прем'єром Британії, до обрання на цю посаду чітко заявила: Британія буде готова застосувати ядерну зброю, навіть якщо це означатиме "глобальне знищення".

Варто зазначити, що Великобританія є ядерною державою з 1952 року та є однією з п'яти офіційно визнаних ядерних держав згідно з Договором про нерозповсюдження ядерної зброї. Нині має 225 ядерних боєголовок і здійснює постійну програму стримування на морі.

Читайте також:

Що залишиться від Запорожця та Москвича: відео старих краш-тестів радянських машин

У Путіна вже загрожують "відповіддю", якщо ВСУ почнуть повертати Крим

Люди кричали: у Києві Mercedes протаранив маршрутку, її викинуло на тротуар. Фото