Вже у жовтні цього року можливе поновлення переговорів між Україною та Росією, результатом чого стане припинення вогню. Щоправда, станеться це не одразу – переговори можуть тривати до грудня.

Як повідомляє Главред , таким прогнозом поділилася астролог Ольга Медвецька.

"Вже за кілька днів після затемнення, а саме з 30 жовтня, розпочнеться період ретроградності планети війни та агресії – Марса. З цього моменту розпочнуться переговори (або стартують розмови про поновлення переговорів) про реальне ухвалення мирової угоди (а не тільки номінальні, як це було навесні 2022 року).У цьому процесі, як посередники та гаранти, також братимуть участь багато інших держав.Можна сказати, що це буде вирішенням конфлікту, який бере свій початок з 2015 року (саме тоді були підписані другі "Мінські домовленості") ", - сказала Медвецька.

За даними астролога, переговори триватимуть до 13 січня 2023 року, але основних домовленостей буде досягнуто 8-9 грудня.

"До речі, закріплення нових правил та угод відбудеться між іншими державами та/або міжнародними організаціями. Вони стосуватимуться, зокрема, візового режиму чи інших правил пересування світом, а також економічної взаємодії. А вже після 13 січня і до 17 березня 2023 року нові домовленості набудуть чинності, також відбудеться їхня імплементація на рівні подій", — додала астролог.

Читайте також:

Потужний удар: усі країни Прибалтики, Польща та Фінляндія заборонять в'їзд росіянам

Як підвищити собі пенсію за вислугою років: інструкція

Вся в чорному її важко впізнати: Алла Пугачова здивувала зовнішнім виглядом. Фото