Ні для кого не секрет, що в останні дні Росія суттєво посилила обстріли Харківщини, а тому, щоб уникнути кривавих провокацій в День Незалежності, в регіоні запровадили посилену комендантську годину. Вона триватиме від 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня. В УЗ уже сказали, що робити з квитками на потяги.

Так, стало відомо, що з міркувань безпеки "Укрзалізниця" скасувала приміські та регіональні рейси з Харкова 24 серпня. Також національний перевізник закликав всіх пасажирів відкласти або перенести поїздки до Харкова або з нього на ті дні, коли в області діятиме продовжена комендантська година.

"У зв’язку з введенням комендантської години у Харківській області з 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня Укрзалізниця з міркувань безпеки закликає пасажирів перенести поїздку з/до Харкова у зазначені дати", – йдеться у заяві компанії в Telegram 21 серпня.

При цьому потяги далекого сполучення забезпечуватимуть лише критично необхідні перевезення у регіоні.

"Просимо стежити за оновленням на офіційних каналах Харківської ВЦА та "Укрзалізниці", – підсумували у пресслужбі,

Нагадаємо, у Харківській області, починаючи з 22 серпня, змінюється час комендантської години. Як повідомив раніше голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, у День Незалежності будуть введені особливі обмеження для всіх громадян. При цьому комендантська година триватиме з 19:00 годин 22 серпня до 7:00 наступного дня. Протягом Дня Незалежності комендантська година триватиме півтори доби – із 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня.

Читайте також:

Лікар Комаровський розповів, як у Путіна відмовляє мозок. Він переніс ковід

"Київ у цьому списку": у Зеленського попередили про ракетні обстріли 23 та 24 серпня

Був постріл: не стало поважного керівника СБУ. Дружина побачила це першою