Існує велика ймовірність того, що президент Туреччини Раджеп Ердоган погодився у прямому розумінні врятувати Путіна з патової ситуації, в яку він сам себе загнав, розпочавши війну в Україні.

Щоправда, плата за порятунок буде високою – Путіну доведеться продати Росію Ердогану. Як повідомляє ТСН , про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

"Володимир Путін фактично продає йому (Ердогану – ред.) Російську Федерацію. Ердоган його рятує тим, що він змушуватиме нас, українців, сісти за стіл переговорів та розпочати дипломатичне врегулювання цієї війни.

Він рятуватиме Путіна. І для Ердогана це з обох сторін вигідно. З одного боку, він показує себе світовим лідером, який може чи намагається вирішити питання війни на європейському континенті. І Путін у цьому сенсі від нього залежить. Путін стає васалом нової Османської імперії", - зазначив Жданов.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбувається зустріч Володимира Зеленського з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом та генсеком ООН Антоніу Гутеррешем.

Очікується, що Ердоган передасть Зеленському якесь послання про те, що Росія вже готова вирішувати питання завершення війни в Україні дипломатичним шляхом .

Щоправда, нещодавні обстріли росіянами харківських гуртожитків , які спричинили жертви серед мирних громадян, явно не укладаються у рамки дипломатичних процесів.

Читайте також:

Кремль готовий на все: Фейгін розповів, як Зеленського проситимуть про переговори з Путіним

Окупанти бояться 24 серпня: розповідають, що ЗСУ готує по них показовий удар

Удар по Україні на День Незалежності може бути з трьох сторін, - Жданов