Завдяки Путіну та його наказу про вторгнення в Україну громадяни Росії все частіше стають небажаними гостями в різних цивілізованих європейських країнах.

В одному з турецьких готелів в Аланії стався конфлікт між польськими та російськими відпочиваючими. Справа в тому, що багато росіян активно підтримують звірства своїх земляків на території України. Ці ж відпочиваючі чомусь вирішили на цю тему взагалі не говорити.

Як повідомляє Оглядач із посиланням на видання DIP, польські туристи встигли залишити місце до прибуття поліції, а ось росіянам довелося до ранку сидіти у камері. При цьому адміністрація готелю не приховувала свого негативного ставлення до русо-туристів навіть перед правоохоронцями.

Зазначається, що росіяни в Telegram-каналі Rybar після такого випадку влаштували істерику, заявивши, що готелі в Туреччині не просто порушують усі закони гостинності, а прямо допускають на своїх курортах злочини проти туристів, насамперед із Росії.

Раніше ми писали, що на популярному турецькому курорті в Кемері жительку Росії зустріли не так, як зустрічають добрих та бажаних гостей. Як розповіла росіянка, персонал готелю почав показувати свою явну ворожість, дізнавшись, звідки вона приїхала разом із сім'єю.

Читайте також:

Нехай їдуть до Бурятії: гурту "Руки Вверх!" на 5 років заборонили в'їзд до Естонії

Зовсім поганий? Путін попросив Ердогана відкрити в Росії завод Байракторів

Естонія хоче покарати росіян: нехай забудуть про шенгенські візи за вторгнення в Україну