Для приготування цієї закуски використовують сирі кабачки, завдяки чому в них зберігаються всі корисні мікроелементи і вітаміни. Ця закуска також низькокалорійна, чудово засвоюється організмом та сприятливо впливає на ШКТ.

Продукти:

  • кабачки молоді 3 шт. (700 гр);
  • цибуля ріпчаста 1 шт (80-100 гр);
  • кріп (чи будь-яка зелень) 15-20 гр;
  • часник 2 зубчики;
  • сіль 1 ч.л.;
  • цукор 0,5 чайної ложки;
  • гірчиця дижонська 1 ст.
  • оцет яблучний 3 ст.
  • перець чорний мелений за смаком;
  • перець червоний пекучий 0,3 ч.л

Для маринування беремо молоденькі кабачки, з тонкою шкіркою і без насіння.

Кабачки миємо, обрізаємо кінчики і тонко зрізаємо шкірку. Якщо кабачки дуже молоді, то можна робити разом із шкіркою.

Шинкуємо кабачки тоненькими кружальцями або довгастими слайсами.

У рукав для запікання складаємо кабачки та всі спеції – добре перемішуємо та відправляємо маринуватися в холодильник.

Такі мариновані кабачки чудово підходять як закуска до інших страв: картопляних, м'ясних, грибних, рибних, страв з птиці і т.д.

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Лише три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт