Українські захисники будуть готові завдати вогневого удару по Кримському мосту, вибравши потрібний момент, щоб збитки були дуже серйозними.

Як повідомляє Главред, про це Арестович заявив в ефірі YouTube-каналу Фейгін Live.

"Сантиментів ніхто не відчуває. Потрібно буде - ударимо по Кримському мосту, у правильний момент, у потрібний час. Не питання", - стверджує Арестович.

Також він сказав, що армія України зараз не має такого озброєння, за допомогою якого можна було б технічно вдарити по мосту.

"Але настане момент і... далі подивимося. У цій війні вже давно немає жодних обмежень", - наголосив Олексій Арестович.

Нагадаємо, директор Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак пояснив, що Кримський міст знаходиться на території України, хоча вона й тимчасово окупована агресором. І все ж таки наші військові мають право завдати по ньому удару.

"Що стосується цієї споруди, то вона не тільки Росією, а й багатьма людьми на Заході ототожнюється виключно з РФ. Міст же є частиною Криму. Тут набуває чинності домовленість, згідно з якою ми, отримуючи потужну зброю, не битимемо по російських об'єктах. на території ворога", - пояснив він, додаючи, що ЗСУ мають право бити територіями, які окупував ворог, тобто Кримом та Донбасом.

Читайте також:

Закриють усю лінію фронту: в Україні з'явиться армія дронів. Перші подробиці.

Лідер ДДТ Юрій Шевук розповів, як прості люди можуть зупинити війну в Україні.

Зібрався руйнувати всю Україну: Гаррі Каспаров розповів про "сигнали" Путіна.