Ні для кого не секрет, що кадирівці беруть активну участь у бойових діях в Україні. Правда, своїми конфузами вони відрізняються частіше, ніж "подвигами", - зокрема, мова йде про відео як кадирівці" воюють " з соснами або зі світлофором. А кілька днів тому кадирівці були помічені в центрі Сєвєродонецька Луганської області, але ЗСУ, мабуть, таким "гостям" не раді.

Стало відомо, що на Україні під час боїв загинув підполковник спецполку ім. А. Кадирова 45-річний Заур Дімаєв.

Про це повідомляє телеграм-канал Baza.

Як пишуть журналісти, трагедія трапилася 31 травня в Комишувасі. Однак, в якій саме це було області - не уточнюється, в Україні є кілька населених пунктів з такою назвою. Однак можливо мова йде про Комишуваху Сєвєродонецького району Луганської області.

Автомобіль, в якому їхав Дімаєв, потрапив під артилерійський обстріл. Заступник командира четвертого батальйону і водій померли на місці через удар. Ще четверо чеченських бійців отримали поранення.

Варто відзначити, що сам глава Чечні Рамзан Кадиров поки не підтвердив і не спростував дану інформацію.

При цьому у своєму телеграм-каналі він часто звітує про хід боїв і хвалить своїх бійців.

Так, наприклад, днями він повідомляв, що Сєвєродонецьк перейшов під контроль союзних військ. На думку Кадирова, все це надає шанси на розуміння дезінформаторам. Велика частина Донбасу довіряє тільки перевіреним джерелам і твердо вірить, що перемога буде за нами.

"Якщо є ті, хто ще сміє в цьому сумніватися, наші хлопці готові влаштувати вам детальну екскурсію по всіх визначних місцях міста", - заявляв чеченський лідер.

Читайте також: