Щодня погляди мільйонів людей у всьому світі та України зокрема прикуті до екранів, коли щовечора президент Володимир Зелінський розповідає про поточну ситуацію на фронті. У своїх зверненнях Гарант розповідає про останні перемоги ЗСУ, втрати окупантів, про інші важливі події та підбадьорює віру в нашу перемогу. Також Зеленський регулярно виступає перед міжнародними організаціями та політиками.

І ось багато хто помітив, що обручку Володимир Зеленський носить особливим чином, а саме не на безіменному пальці, а на середньому. До речі, така звичка за Зеленським спостерігається вже багато років.

Відповідь виявилася дуже проста. Як виявилося, коли Володимир Зеленський одружився з Оленою Зеленською, він був у більшій вазі. Пізніше він почав активно займатися спортом і йому вдалося схуднути. В результаті кільце для безіменного пальця стало великим, тому він його і переодягнув.

"Ношу обручку на середньому пальці останні роки. Коли одружився, був трохи щільніше, а потім скинув у вазі і кільце стало великим для безіменного пальця. Надів на середній. Дружина пропонувала сходити в ювелірний салон і зменшити його, але я вже звик, що ношу його на середньому пальці", - розповідав колись ЗМІ Зеленський.

А ось в Росії цій звичці Зеленського дали зовсім інше пояснення. Так, нейропсихолог і нейрокоуч з Москви Наталія Мануйлова заявила, що кільце на середньому пальці зазвичай носять люди, які намагаються побороти страх перед публічним виступом.

"Людині, яка є президентом або якийсь пост займає, важливо не просто вивчити свою роль, йому важливо приймати рішення дуже швидко, йому важливо володіти логікою і стратегічним мисленням, умінням швидко приймати рішення. Цього професія актора не дає", - пояснює вона.

Крім того, нейропсихолог впевнена, що саме таким чином кільця носять егоїстичні персони, які люблять ставити себе вище інших.

Зазначимо, Володимир Зеленський одружився з Оленою 6 вересня 2003 року. У Володимира і Олени двоє дітей-дочка Олександра і син Кирило.

Читайте також:

На 9 травня буде зло від Путіна: історик розповів про поганий сценарій