Як розповів директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський, російський диктатор вже навіть взяв у заручники сім'ї своїх наближених. Люди знаходяться в спеціальних квартирах.

"Мова йде про батьків, дітей, дружин. Тобто ці люди знаходяться "під наглядом" на окремих квартирах з метою забезпечення, скажімо так, безпеки першої особи і з розумінням, що в разі чого сім'я буде знищена. Це в стилі КДБ", - повідомив він в інтерв'ю Фактам.

Експерт зазначає, що такі дії пов'язані з повним провалом українського напрямку в результаті того, що інформація керівництву РФ подавалася недостовірна, спотворена відповідно до бажань верхівки Кремля, а виділені кошти розкрадалися у величезних обсягах

При цьому розроблені плани захоплення України виявилися низької якості з серйозними прорахунками.

"Список претензій там досить великий. Якщо виникне необхідність знайти винного за програш у війні, це і будуть ось ці чиновники і генерали. Їх арешт спрямований на те, щоб запобігти втечу, а також вибивати необхідну інформацію. Всі ці арешти не пов'язані з можливим заколотом, а з пошуком і виявленням винних за невдалу операцію в Україні, щоб при необхідності видати їх суспільству, представивши українськими агентами", - додав Несходовський.

Раніше повідомлялося, що росіяни розстріляли українця за те, що його прізвище Навальний.

Крім того, ми писали, що війська Путіна не можуть почати наступ на Донбасі.

Також повідомлялося, що Зеленський не витримав, зробивши термінову заяву про переговори з Росією.